Turktime

Di Maria Juventus'tan resmen ayrıldı

Adı Galatasaray'la da anılan ve geçtiğimiz sezon Juventus forması giyen Arjantinli Angel Di Maria, İtalyan ekibinden ayrıldığını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Di Maria Juventus'tan resmen ayrıldı
Haberler / Spor
6 Haziran 2023 Salı 18:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Angel Di Maria sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Arjantinli oyuncu, takımdan kupa kazanamadan ayrılamanın kendisini üzdüğünü belirterek, "Zor ve karmaşık bir dönem sona erdi. Kupa kazanabilmek için her şeyimi ortaya koymuş olmanın verdiği rahatlıkla kulüpten ayrılıyorum. Kulübün şampiyonluklar kazanmasına yardımcı olmak istedim ama maalesef mümkün olmadı.

Bir başarı kazanamamış olmanın verdiği hüznün yanında pek çok arkadaşla tanışmış olmanın verdiği mutluluğa sahibim. İlk günden itibaren bana kendimi evimde hissettirebilmek için sevgi gösteren tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ve Juventus taraftarlarına her gün göstermiş oldukları sevgi için büyük teşekkür ederim. Hepinizi selamlıyorum, sizleri kalbimde taşıyacağım" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY VE BENFICA İLE ADI ANILIYOR

35 yaşındaki futbolcu, Torino ekibiyle bu sezon çıktığı 37 maçta 8 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi. Adı son dönemde Galatasaray ve Benfica ile anılan tecrübeli yıldız ile Suudi Arabistan ekipleri de ilgileniyor.

Bonservisi elinde olan oyuncu, Arjantin Milli Takımı'yla çıktığı 131 maçta 29 gol ve 27 asistlik bir performans sergilerken ülkesiyle Dünya kupası ve Copa America şampiyonlukları yaşadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime