Turktime

Davutoğlu'ndan kuryelere çağrı

İstanbul'da kuvvetli yağış hayatı felç ederken, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan kuryeler için 'teslimat durdurma' çağrısı geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Davutoğlu'ndan kuryelere çağrı
Haberler / Siyaset
15 Ağustos 2022 Pazartesi 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteorolojinin peş peşe uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen sağanak bu sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. İstanbul genelinde gökyüzünü kara bulutlar kaplarken, gün adeta geceye döndü. Kentin en işlek yerlerinden Taksim ve Eminönü’nde bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı. Maltepe’de sokaklar göle döndü. Yoğun yağış nedeniyle 3 araç ve sürücüler sokakta mahsur kaldı. Kapalı Çarşı ve Mısır Çarşısı'nda su baskınları yaşandı.

DAVUTOĞLU'NDAN KURYE ÇAĞRISI
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da hayatın adeta felç olduğu zamanda çalışmak zorunda bırakılan kuryeler için yetkililere çağrıda bulundu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Davutoğlu şu ifadeleri kaydetti:

"İnsan hayatı her şeyden değerlidir. Olumsuz hava şartları altında kuryeler canlarını tehlikeye atarak teslimat yapmaya çalışıyor. Yetkililer derhal devreye girmeli, gerekli tedbirler alınarak olumsuz hava koşullarında motosikletli kurye teslimatları durdurulmalıdır."

 

 

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime