Turktime

Davut Güloğlu ile Sıla'nın davasında yeni gelişme

Davut Güloğlu, meslektaşı Sıla'nın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı'da düzenlenen etkinlikle alakalı paylaşımına küfürlü yanıt verince ikili mahkemelik olmuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Davut Güloğlu ile Sıla'nın davasında yeni gelişme
Haberler / Magazin
23 Haziran 2021 Çarşamba 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sıla’nın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi için “Böyle bir şovun içerisinde yer almayacağım” demesi üzerine şarkıcı Davut Güloğlu katıldığı bir televizyon programında şarkıcıya hakaret etmişti.

Sıla’nın şikâyeti üzerine Güloğlu’na hakaret suçundan 8 bin 500 TL adli para cezası verilmişti. Güloğlu da avukatı aracılığıyla ünlü şarkıcı hakkında İstanbul Anadolu Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunarak ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile aşağılama’ suçundan cezalandırılmasını talep etmişti.

Bu şikâyetine takipsizlik kararı verilmesi üzerine Güloğlu, yeniden savcılığa başvurarak Sıla’yı mahkemeye verdi. Savcılık, Sıla hakkında soruşturma başlattı. Güloğlu’nun şikâyetine yine takipsizlik kararı veren savcılık gerekçe olarak, aynı konuyla ilgili daha önce de soruşturma başlatıldığı ve takipsizlik kararı verildiği, bu nedenle yeniden soruşturma yapılması olanağının bulunmadığını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime