Turktime

DasDas yeni yıla hızlı başlıyor

Tiyatroseverlerin büyük beğenisini toplayan DasDas prodüksiyonları, seyirciyle buluşmaya devam ediyor. İlksen Başarır’ın yönetiği “Ağaçtaki Kız” oyunu 9 Ocak’ta sahnelenecek.
ABONE OL
Abone Ol
DasDas yeni yıla hızlı başlıyor
Haberler / Kültür
5 Ocak 2022 Çarşamba 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DasDas’ta yeni yılın ilk haftasında tiyatroseverlerin büyük beğenisini toplayan DasDas prodüksiyonları seyirciyle buluşmaya devam edecek. Konuk oyun olarak ise 10 Ocak’ta “Cimri” var. “+1 Sunar: Adamlar” konseri ise 14 Ocak’ta DasDas’ın yeni yıldaki ilk konseri olacak. Program şöyle: 5 Ocak akşamı 20.30’da Shakespeare’in unutulmaz aşk hikâyesi “Romeo & Juliet” sahnede olacak. Deniz Can Aktaş’ın Romeo’ya, Naz Çağla Irmak’ın Juliet’e hayat verdiği oyun 13 Ocak akşamı yine 20.30’da DasDas’ta izlenebilecek.

“Anadolu Efes Katkılarıyla: Zengin Mutfağı”, yeni yılda ilk kez 6 ve 7 Ocak akşamları 20.30’da sahnelenecek. Usta sanatçı Şener Şen’e Gizem Ergün, Kutay Sandıkçı, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan’dan oluşan genç bir kadronun eşlik ettiği oyun, Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansımasını anlatıyor. 

DasDas’ın yeni prodüksiyonlarından “Ağaçtaki Kız” ise 9 Ocak’ta DasDas Sahne’de sahnelenecek. Ahsen Eroğlu ve Tunahan Çilingir’in tiyatro sahnesinde bir araya geldiği İlksen Başarır yönetmenliğindeki oyun, Şebnem İşigüzel’in aynı adlı romanından sahneye uyarlandı. 

ÇOCUK OYUNLARI...

DasDas Çocuk’un oynanmaya başladığı günden bu yana ilgiyle takip edilen oyunu “Astro Ay’a Tırmanıyor” 8 Ocak günü 13.00’te DasDas Atölye’de olacak. Tasarımını ve yönetmenliğini Alper Baytekin’in üstlendiği oyunda Bağış Angigün ve Buse Demirel, Babi ve dostu Astro’nun macera dolu hikâyesini minik tiyatroseverlerle buluşturuyor. Gamze Güzel ve Pelinsu Ekşioğlu’nun sahneyi paylaştığı, Alper Baytekin’in tasarlayıp yönettiği DasDas Çocuk’un bir diğer oyunu “Göçebe” 9 Ocak günü 13.00’te DasDas Atölye’de olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime