Turktime

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerle aramıza kimseyi almayız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da "Gençlerle Buluşma Programı"nda gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu yolda gençlerle yürüdüm, netice aldım. Gençlerle aramıza girmek isteyenlere diyoruz ki siz kendi işinize bakın" açıklamasını yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerle aramıza kimseyi almayız!
Haberler / Siyaset
10 Ekim 2021 Pazar 22:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin 81 ilinden üniversite kazanan öğrencilerler "Gençlerle Buluşma Programı" kapsamında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programı Twitter hesabından paylaştı.

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN ÖNE ÇIKANLAR ŞÖYLE:

Bu yolda gençlerle yürüdüm, netice aldım. Gençlerle aramıza girmek isteyenlere diyoruz ki siz kendi işinize bakın.

Gençler siz hiç 45 lira burs yardımı aldınız mı? Göreve geldiğimde burs 45 liracıktı. Şimdi nerede burs? Bir de buna tabii beslenme yardımı var."

"İSTANBUL'DAN İZMİR'E 3,5 SAATTE VARIYORSUN"

Şimdi Bay Kemal; İzmir Milletvekili. İstanbul'dan şu anda İzmir'e arabana biniyorsun, azami 3,5 saatte varıyorsun. Peki, bir teşekkürü var mı? Yok. Aslında yapılan hizmetlerden en çok faydalananlar da bunlar."

Dizi film izleme imkanım hiç yok. Bütün derdim ülkeme yatırım, hizmet. Yakın arkadaşlarım bilir Gece 12.00'lere kadar çalışırım. Haftada 2-3 gün baskete zaman ayırmaya çalışıyorum. Akşamları külliyeden çıktıktan sonra 4 bin 5 bin adım yapmaya çalışıyorum

"SİZ KENDİ İŞİNİZE BAKIN"

Bir zamanlar Orhan Kemal'in burada çalışarak kaleme aldığı bir müze. Ziyaret ettiğimiz her ilde programımıza gençlerle buluşmayı da ilave ediyoruz. Ve bazılarının bizim gençlerimizle sık ve samimi olmamızdan rahatsız duyduklarını anlıyorum. İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı iken de gençlerle birlikteydim, Başbakanlık görevini üstlendiğimden de arkadaşlarımın çoğu gençlerden oluşuyordu. Cumhurbaşkanı oldum, yine gençlerle birlikteyim. Eğer bir gün Külliye'ye yolunuz düşerse oradaki çalışanların gençlerden oluştuğunu görürsünüz. 8 torunum var. Aile dostlarımız vesilesiyle yine gençlerle beraberim. Sizlerin enerjisi, sizlerin umudu vizyonu bize daha çok çalışma hizmet üretme aşkı şevki veriyor. O yüzden gençlerle aramıza girenlere şunu diyoruz; Siz kendi işinize bakın..

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime