Turktime

Cem Yılmaz'ı isyan ettiren yorum!

Aşıyı teşvik için kamera karşısına geçen Cem Yılmaz, Sağlık Bakanlığınca hazırlanan kamu spotunu, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı. Paylaşımın ardından Yılmaz'a 'video için para aldı' yorumları yapıldı. Ünlü komedyen, gelen yorumlara isyan etti.
ABONE OL
Abone Ol
Cem Yılmaz'ı isyan ettiren yorum!
Haberler / Magazin
24 Haziran 2021 Perşembe 00:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlık Bakanlığınca Covid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için sanatçılar Şener Şen, Ezgi Mola ve Haluk Bilginer'in yer aldığı kamu spotları hazırlandı. Ünlü isimler, sinemalarda, konserlerde, tiyatrolarda yeniden buluşulabilmesi için normal hayata geri dönülebilmesi için aşı çağrısında bulundu.

Son olarak aşıyı teşvik için kamera karşısına geçen isimlerden biri de komedyen Cem Yılmaz oldu. Yılmaz, yer aldığı ve Sağlık Bakanlığınca hazırlanan kamu spotunu, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.

Sağlık Bakanı Koca paylaştı! Şener Şen ve Ezgi Mola'dan aşı çağrısı: Normal hayata geri dönmemiz için siz de aşınızı yaptırın

Halka aşı çağrısında bulunan Cem Yılmaz "Birazdan söyleyeceklerim size komik gelmeyebilir ama yüzünüzü güldürecek. Corona virüsünün şakası yok ama çaresi var. Sağlıklı günlerimize hemen dönebilmek için lütfen aşılarımızı olalım" ifadelerini kullandı.

"GERÇEKTEN APTAL OLMAK GEREKİR"

Paylaşımın ardından Yılmaz'a 'video için para aldı' yorumları yapıldı. Ünlü komedyen, gelen yorumlara isyan etti. Eleştirilere, yine Twitter'dan yanıt veren Yılmaz, "Aşı kampanyasına katkı vermemizi isteyen Sağlık Bakanlığı'na tesekkür ederim. :)) Bu destek için “para” aldığımızı düşünmek için gercekten aptal olmak gerekir. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime