Turktime

Cem Yılmaz 15 günde 2.9 milyon TL kazandı

Cem Yılmaz 15 günde 45 NFT sattı. Bu satışlardan 2 milyon 940 bin lira gelir elde etti.
ABONE OL
Abone Ol
Cem Yılmaz 15 günde 2.9 milyon TL kazandı
Haberler / Magazin
27 Ekim 2021 Çarşamba 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyada NFT çılgınlığı devam ederken ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın girişiyle Türkiye'de de ilgi bu alana kaydı. Opensea platformundan 15 gün önce ilk NFT'sini satan Cem Yılmaz, bugün itibarıyla 45 NFT'sine alıcı buldu.

Bu satışlardan toplam 76.28 Ethereum gelir elde etti. Bu rakam bugün itibarıyla 2 milyon 940 bin liraya denk geliyor. Cem Yılmaz en yüksek geliri 'Far a head' koleksiyonunun 'CYHEAD000000' isimli NFT'sinden elde etti. Söz konusu NFT 10.69 Ethereum'a alıcı buldu. Bu miktar, bugün itibarıyla 411 bin liraya den geliyor.

Opensea'da yer alan bilgilere göre Cem Yılmaz bugüne kadar 91 NFT yarattı. Kalan NFT'lerinin açık artırma süreci devam ediyor.
 

REKOR 7.7 MİLYON DOLAR

Bugüne kadar tek bir NFT için ödenen en yüksek miktar yaklaşık 7.7 milyon dolar oldu. Bu bedel CryptoPunks projesinin 3100 numaralı NFT'si için ödendi.

NFT istatistik platformu nonfungible.com'da yer alan verilere göre bugüne kadar 10.2 milyon adet NFT satışı gerçekleşti. Toplam satış hacmi ise 9.2 milyar doları buldu. Bu da ortalama bir NFT'nin yaklaşık 904 dolara satıldığı anlamına geliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime