Turktime

Çağla Şıkel'den Best Model açıklaması!

Miss Turkey 1997 güzeli Çağla Şıkel, Best Model ve Erkan Özerman iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Çağla Şıkel'den  Best Model açıklaması!
Haberler / Magazin
27 Ekim 2021 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çağla Şıkel, önceki gün arkadaşı ile Etiler de baş başa yemek yedi. Takılarıyla dikkat çeken sunucu ve manken, "Kolyeler benim tasarımım ve severek takıyorum, çok beğenildiler" dedi ve şöyle konuştu:

"Geri dönüşü çok güzel oldu. Bir kuyumcu firması ile anlaştım. Onlar da bu tasarımımı satışını gerçekleştiriyor. Takılara benim de ilgim büyük."

"ÇOCUKLARLA VİDEO ÇEKMEK BENİ MUTLU EDİYOR"
Oğlu Uzay'la birlikte çektiği videoların 12 milyon izlendiğini söyleyen Şıkel, "Ara ara çocuklarla video çekmek beni de mutlu ediyor" dedi.


Erkan Özerman ve Best Model'le ilgili çıkan haberlerle ilgili soru üzerine Şıkel, "Mesleğimi çok uzun süre yaptım ama benim Best Model yarışması ile ilgili hiçbir ilgim yok" dedi ve sözlerine devam etti:

"OLAYLARLA HİÇBİR FİKRİM YOK"

"Erkan Özerman büyüğümüzdür, saygı duyuyorum kendisine. ben Türkiye Güzellik Yarışması'ndan çıkmış birisi olarak arkadaki kulislerde dönen olaylarla ilgili hiçbir fikrim yok. Yorum yapmam da çok yanlış olur."


'Best Model Of Turkey 2021' yarışmasında 'Best Smile' güzeli seçilen Elmas Yılmaz, tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olmuştu. Yılmaz, birincinin yarışmadan önce belli olduğunu iddia etmişti.

KİM MASAJ YAPMAK İSTER?

Organizasyon sorumlusunun erkek yarışmacılara "Erkan Özerman'a kim masaj yapmak ister?" şeklinde mesajlar attığını da söyleyen Yıldız'a; Best Model yarışmacılarından Barış Arslan destek çıkmıştı. Özerman ise sessizliğini bozarak "İftira atarak, yalan söyleyerek, 'yarışmada hakkı yenen bir insan' diye çıkıyor ortaya. Masaja çağırdı deniyor. Alay konusu! Bu insanlar televizyonlarda, gazetelerde yer buluyor. Benim esas üzüldüğüm bu. Kendi menajeri ile arasında geyik yapıyorlar. Bu geyikten ne haberim var, ne çocuğu tanırım!" şeklinde konuşmuştu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime