Turktime

Burcu Biricik göz kamaştırdı

Artan şöhretinin etkisiyle reklam anlaşmaları için de aranan bir yüze dönüşen Burcu Biricik, dünyaca ünlü bir giyim firmasıyla anlaşan oyuncu, reklam çekimlerinde verdiği pozlarla göz kamaştırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Burcu Biricik göz kamaştırdı
Haberler / Magazin
24 Haziran 2021 Perşembe 00:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Burcu Biricik, 10 yıl önce "Artiz Mektebi" yarışmasını kazanarak geniş kitlelerce tanınmaya başladı. Tıpkı Beren Saat gibi yarışmadan çıkan bir star olma yolunda ilerleyen Burcu Biricik, Beren Saat'in aksine basamakları adım adım çıkmayı tercih etti. Hemen başrollerde oynamak yerine setlerde pişmeyi tercih eden ünlü oyuncu, 2016'nın sevilen dizisi "Hayat Şarkısı" sayesinde büyük bir çıkış yaptı.

O güne kadar görülen esas kızlardan oldukça farklı olan Hülya'yı hakkıyla oynayan Burcu Biricik, dizilerin ve sinema filmlerinin aranan yüzüne dönüştü. O günden beri hem ekran da hem de sinemada defalarca başrol oynadı ama bu işler yüzünü pek güldürmedi. Neyse ki, bu sezonun sevilen dizilerinden "Kırmızı Oda" onu yeniden parlattı. Boncuk karakteriyle izleyicinin gönlüne taht kuran Burcu Biricik, hemen ardından bir başka Dr. Gülseren Budayıcıoğlu uyarlaması olan "Camdaki Kız"da başrole seçildi.

Aynı günlerde Netflix'te başrol oynadığı "Fatma" da başlayınca Burcu Biricik kariyerinin zirvesine çıkmış oldu. Hem prensesler gibi olan Nalan'ı hem de bir seri katile dönüşen Fatma'yı başarıyla canlandırması Burcu Biricik'i bir stara dönüştürdü. Bu popülerliğin keyfini süren oyuncu, bu kez dünyaca ünlü bir markayla anlaştı.

GÖZ KAMAŞTIRDI

Burcu Biricik, artan şöhretinin etkisiyle reklam anlaşmaları için de aranan bir yüze dönüştü. Dünyaca ünlü bir giyim firmasıyla anlaşan oyuncu, reklam çekimlerinde verdiği pozlarla göz kamaştırdı. "Summer & Happiness" (Yaz ve mutluluk) notuyla paylaştığı fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime