Turktime

Bülent Ersoy’dan ‘şemsiye’ açıklaması: Ne var bunda?

Bir askerin Bülent Ersoy'a şemsiye tutması çok tartışılmış ve sosyal medyada tepki çekmişti. Bülent Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Bülent Ersoy’dan ‘şemsiye’ açıklaması: Ne var bunda?
Haberler / Magazin
14 Ocak 2022 Cuma 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tekerlekli sandalye üzerinde Anıtkabir’e giden Bülent Ersoy’a bir denizci subayın şemsiye tuttuğu görüntü, büyük tepki çekmişti. Bu görüntülerin ardından Milli Savunma Bakanlığı olayla ilgili inceleme başlatmıştı.

“NE VAR BUNDA?”

Erol Köse’ye konuşan Bülent Ersoy, “Sadece ve sadece Ata’ya duamı ettim. Mozalesinin başında saygı duruşunda bulundum. Kimse bana şemsiye versin, sandalye versin demedim. Sandalyeyi zaten kendim götürdüm. Komutanın ve garip asker çocuğun sürülmesi doğru şeyler mi? Şemsiye tutulmasına gerek de yoktu. Ben oraya gittiysem yağmur da olsa sel de olsa kar da yağsa ki yağıyordu zaten. Saygı duruşunda dururken şapkamı çıkardım. Adamdan böyle bir talebim olmadı zaten. Çünkü başımda şapkam vardı. Şapkam çıktığı zaman da yanımda ve arkamda görevli yoktu. Bir ara demek ki tutmuş. Bunda benim ne gibi dahlim olabilir. Ben istemesem görmesem de şemsiye tutmuşlar. Ne olacak ne var bunda?” dedi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime