Turktime

Buket Aydın'dan Ahmet Hakan'a olay sözler

Ahmet Hakan'ın bugün kaleme aldığı 'Kemal Kılıçdaroğlu ve kahkahalar, kahkahalar' yazısına, sunucu Buket Aydın'dan sert bir yanıt geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Buket Aydın'dan Ahmet Hakan'a olay sözler
Haberler / Medya
11 Nisan 2021 Pazar 14:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ahmet Hakan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Lütfen daha fazla kahkaha atın, sizin kahkahalarınız bize uğur getiriyor” sözleri için "Sunucuya dönüp 'Lütfen daha fazla kahkaha atın, sizin kahkahalarınız bize uğur getiriyor' diye kompliman yapıyor. Madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz?" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Aydın'a gönderme yaparak gülmesini istemesine, Ahmet Hakan'dan tepki gelmişti. Ahmet Hakan'ın sözlerine Buket Aydın'dan yanıt gecikmedi.

"Madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz?" diyen Ahmet Hakan'a, isim vermeden yanıt veren Buket Aydın, "Senin kanalın protesto edilmesinin konuyla alakası yok. Kıskançlıktan gözün dönmüş" dedi.

Buket Aydın tweetinde şunları yazdı:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime