Turktime

Bu da oldu! Turistik Taliban gezisi!

Afganistan'da Taliban güçlerinin ülke yönetimini ele geçirmesinin ardından, ülkedeki kaos ortamı devam ediyor. Afganistan ile ilgili günün en ilginç haberi ise Rusya'dan geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Bu da oldu! Turistik Taliban gezisi!
Haberler / Dünya
18 Eylül 2021 Cumartesi 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya'da bulunan bir turizm şirketi İstanbul aktarmalı "Taliban turu" paketini satışa sundu. Şirketin yaptırdığı 10 günlük gezininin maliyeti ise 40 bin 500 lira(350 bin ruble) olarak belirlendi.

Afganistan'a tur düzenlemenin yolunu bulduk!

Bir müşterisinin Afganistan'a turist olarak gitmek istediğini söyleyen Rus tur operatörü Galina Jdarnova, "Tatilini genelde Rusya dışında geçiren bir müşterim, Afganistan'a gitmek istediğini söyleyince bir ön çalışma yaptık. Afganistan'a tur düzenlemenin yolunu bulduk" ifadelerini kullandı.

İlk durak İstanbul

Afganistan turuna İstanbul aktarmasıyla başlanacağını söyleyen Jdarnova, "İlk aktarma durağı İstanbul Havalimanı ancak İstanbul'dan Kabil'e doğrudan sefer bulunmadığı için buradan ikinci bir aktarma yapılıyor. 35 saatlik yolculuğun sonunda Kabil'e ulaşılabiliyor. 10 günlük Afganistan turu, sadece Taliban tarafından kontrol altına alınmış bölgeleri kapsıyor" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime