Turktime

Bitcoin 3 ayın dibinde

ABD'de kripto para borsaları Coinbase ve Binance'a yönelik soruşturmaların etkisiyle kripto paralarda düşüşler yaşanıyor. Bitcoin 3 ayın dibine geriledi.
ABONE OL
Abone Ol
Bitcoin 3 ayın dibinde
Haberler / Ekonomi
6 Haziran 2023 Salı 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD'de kripto para borsaları Coinbase ve Binance'a yönelik soruşturmaların etkisiyle kripto paralarda düşüşler yaşanıyor. Bitcoin 3 ayın dibine geriledi. Bitcoin 25 bin 363 dolar ile Mart ortasından bu yana görülen en düşük seviyeyi test etti. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Binance'in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açtı.

Bugüne başlarken bir soruşturma Coinbase'a geldi. ABD Sermaye Piyasası Kurulu(SEC), Coinbase'in ABD menkul kıymetler kurallarını çiğnediği gerekçesiyle soruşturma açıldığını duyurdu. SEC, Coinbase'in kayıtsız bir borsa gibi hareket ettiğini söylüyor. Haberin ardından Coinbase hisseleri açılış öncesi işlemlerde yüzde 20 düşüşle işlem görüyor.

Kripto para sektörünün üzerinde dolaşan kara bulutlar kripto paraları da etkiliyor. Bitcoin bugün 25,363 dolar ile Mart ayından beri en düşük seviyeye geriledi. Ethereum 1,803 dolara kadar geriledi. Dogecoin yüzde 8 değer kaybıyla 0.06623 cente kadar geriledi. Solana yüzde 10 düşüşle 19.32 dolara kadar indi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime