Turktime

Beşiktaş'ta Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın 'ortak görüşü'

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay'ın geleceği belli oldu. Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın da beğenisini kazanan tecrübeli teknik adamın sandıktan kim çıkarsa çıksın yoluna Çalımbay ile devam etmesi bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın 'ortak görüşü'
Haberler / Spor
23 Kasım 2023 Perşembe 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu sezon inişli çıkışlı bir dönemin içinde bulunan Beşiktaş'ta, şok Lugano mağlubiyeti sonrasında Şenol Güneş'le yollar ayrılmış görevi geçici olarak Burak Yılmaz devralmıştı. Bodo/Glimt mücadelesinden sonra da Burak Yılmaz görevi bırakmıştı.

Bu gelişmenin ardından Siyah-Beyazlılarda teknik patronluk görevine başlayan kulübün efsane ismi Rıza Çalımbay, kısa sürede takımın içindeki kaotik havayı bozmuştu.

RIZA ÇALIMBAY İLE YOLA DEVAM

Gergin bir durumda bulunan takımı sakinleştiren ve bunun karşılığını da hem sonuç hem de performans olarak almaya başlayan Çalımbay, 3 Aralık'taki başkanlık seçimi öncesinde adaylar; Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın da beğenisini kazandı. Sandıktan kim çıkarsa çıksın yoluna Çalımbay'la devam etmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime