Turktime

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes yoksa sıkıntı çok

Beşiktaş'ta yokluğunda mumla aranan Gedson Fernandes'in sahalara dönmesi ve Konyaspor maçına yetişmesi için seferberlik ilan edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta Gedson Fernandes yoksa sıkıntı çok
Haberler / Spor
29 Eylül 2023 Cuma 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ın Adana Demirspor deplasmanındaki şok yenilgisi orta sahanın hem savunmada hem hücumda ciddi sorunlar yaşadığı gözlendi.

Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan ve Alex-Oxlade Chamberlain 3'lüsüyle maça başlayan Siyah-Beyazlılarda orta hat adeta tel tel dökülürken gözler Gedson Fernandes'i fazlasıyla aradı.

Omuzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle Kayserispor maçında da forma giyemeyen başarılı oyuncu iyileşti ama idman eksiği ve sakatlığının nüksetmemesi adına hafta içi mesaisinde kadroya alınmadı.

SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ

Tedavisi başarıyla tamamlanan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, perşembe günü yapılan antrenmanda yer aldı. Gedson'un pazar günkü zorlu Konysapor deplasmanına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildi. Portekizli futbolcu için cuma günkü idman kritik görünüyor. Eğer Gedson bu antrenmanı da sorunsuz bir şekilde tamamlarsa, Konyaspor kafilesine dahil edileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime