Turktime

Beşiktaş, çıkışa geçmeyi planlıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak olan Beşiktaş, bu karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmeyi planlıyor...
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş, çıkışa geçmeyi planlıyor!
Haberler / Spor
30 Kasım 2021 Salı 21:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tarihinde ilk kez üst üste 6 resmi maçtan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, Kasımpaşa'yı yenerek kötü gidişe dur demek istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, takımını motive etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

YALÇIN, FİNAL MAÇI OLARAK GÖRÜYOR

Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularının moral seviyesini yükseltmeye çalışıyor. Hem takım halinde hem de bireysel toplantıların yanında taktik antrenmanlara da ağırlık veren Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçını final olarak görüyor.

Kasımpaşa maçının ardından ligde Yukatel Kayserispor'u konuk edecek siyah beyazlılar, 17'nci haftada ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın hedefi, derbiye kadar puan kaybı yaşamadan motivasyonu yukarıya çekmek.

Başkan Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkan Emre Kocadağ da takımı yalnız bırakmıyor. Nevzat Demir Tesisleri'ne giden ikili, teknik heyet ve oyunculara destek oluyor.

Beşiktaş'ta sezonu kapatan Mert Günok'un yanı sıra Alex Teixeira ve Gökhan Töre, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Cezalı Necip de görev yapamayacak. Arka adalesinde ağrı bulunan Rıdvan'ın durumu ise maç günü netlik kazanacak. (TRT SPOR)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime