Turktime

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan Ahmet Nur Çebi'ye flaş ifadeler

Beşiktaş'ın başkan adayı Serdal Adalı, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve rakibi Hasan Arat ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Adalı, "Sayın Çebi, Hasan Arat ve Fikret Orman ile kavgasına beni çekmesin. Bireysel desteklere hiç ihtiyacım yok." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan Ahmet Nur Çebi'ye flaş ifadeler
Haberler / Spor
24 Kasım 2023 Cuma 16:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"DESTEĞİ GÖRMEDİM VE HİSSETMİYORUM"

Serdal Adalı, yönetim kurulu listesinde yer alan Metin Keçeli'nin basın mensuplarına verdiği kahvaltıda medya mensuplarıyla kısa bir süre sohbet etti. Adalı, "Ahmet Nur Çebi'nin desteğini görmedim, hissetmiyorum da. Sayın Çebi, Hasan Arat ve Fikret Orman ile kavgasına beni çekmesin. Bireysel desteklere hiç ihtiyacım yok." ifadelerini kullandı.

"PROJELERİM NETLEŞENE KADAR BEKLEYECEĞİM"

Adalı, projelerini netleşene kadar açıklamayacağını belirterek, "Bugün yapacağım ziyaretlerimin tamamı açıklayacağımız projelerle ilgili. Ben ilk gün de söyledim, hayali projelerle insanları, camiayı başka bir hayale sürüklerim. Böyle bir şeyi yapmam, karakterim bu değil. Ayakları yere basmadıkça; finansmanı nasıl sağlanacak, hangi sürede bitecek, geri gelişi ne zaman olacak, bunlardan dört dörtlük emin olmadıkça hiçbir proje açıklamam. Yoksa 80-85'e yakın hazır projemiz var." şeklinde konuştu.

STADYUM VE DİĞER PROJELER

Stadyum konusuna vurgu yapan Adalı, "Stat konusunda ben de aynı şeyi söyledim, Fikret başkan da aynı şeyi söyledi ama stadı yapmak ona nasip oldu. Onun haricinde seçim zamanı açıklanan projelerden bir tane biten var mı, bu camia görmedi. O yüzden insanları hayali projelerle, hayali rakamlarla yanıltmanın manası yok." ifadelerini kullandı.

HASAN ARAT'A ELEŞTİRİ

Hasan Arat'la birleşme teklifine değinen Adalı, "Hasan beyi 45 senedir tanırım. Hasan bey abimdir, saygısızlık yapmam. Geçen bir senelik sürede Hasan beyin tekliflerine hayır dediğim için şu anda kendimi iyi hissediyorum. Demek ki samimi değilmiş." dedi.

ALTYAPI VE TRANSFER STRATEJİSİ

Altyapıyla ilgili projelerini dile getiren Adalı, "Altyapı konusu 2011'de başlayan, bugün devam eden, inandığım bir proje. Carlos Carvalhal'i bu akademinin başına koyalım diye getirdik ama kısmet olmadı. Yurt dışında bir oyuncu izleme ağı kuracaklarını belirterek, "Transferlerde Mehmet hoca çalışıyor. Mevcut çok iyi bir scout ekibimiz var, oraya eklemelerle scout ekibini daha da güçlendirip, bunun yanında yurt dışında da bir scout ekibi oluşturacağız." şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM VE METİN KEÇELİ

Yeni yönetimde yer alacak isimlere değinen Adalı, "Metin abi ile birbirimize 2011, 2012'lerden sözümüz var. Teşekkür ediyorum, bu sefer beni kırmadı. Yeni bir yönetim olacak. Ben çok ders aldım yönetim kuruluna girdiğimde. Metin abi, Orhan Saka abi, Fahrettin Curoğlu gibi isimlerin yanında yetiştim. Beşiktaş terbiyesiyle büyüdüm." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime