Turktime

Beşiktaş, Gaziantep FK’yı Batshuayi ile geçti: 1-0

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Vodafone Park’ta oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak iki hafta aradan sonra galip geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş, Gaziantep FK’yı Batshuayi ile geçti: 1-0
Haberler / Spor
14 Ocak 2022 Cuma 22:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sahasında oynadığı son iki maçı kazanan ancak Konyaspor ile Çaykur Rizespor deplasmanlarında puan kayıpları yaşayan Beşiktaş’a Gaziantep FK karşısında 3 puanı getiren golü Michy Batshuayi kaydetti.

İlk yarıda temposuz ve seyir zevki vermeyen karşılaşmada denge 67. dakikada bozuldu. Ghezzal’ın sert şutunu kaleci Günay kurtardı ancak seken top ceza sahasındaki Batshuayi’nin önüne düştü. Belçikalı forvet, ayağına gelen topu filelere gönderip bu sezon ligdeki 8. golünü kaydetti.

GOL GEÇERSİZ SAYILDI

90+4’te Gaziantep FK, Beşiktaş ceza sahasında tehlikeli oldu ancak karambolde savunma topu uzaklaştırdı. Bu pozisyondan sonra siyah-beyazlılar kontratakta Larin ile topu filelere gönderdi. Ancak VAR odasından gelen uyarı sonrasında Kanadalı forvetin ofsayt olduğu belirlendi ve gol geçersiz sayıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 32 puan ve maç fazlasıyla 6. sıraya yükselirken, 31 puanda kalan Gaziantep FK ise maç fazlasıyla 8. sıraya geriledi. Ligin 22. haftasında Beşiktaş, Salı günü Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak. Gaziantep FK ise aynı gün sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime