Turktime

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları açıklandı

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçın biletleri satışa çıkıyor. Çarşamba günü satışa çıkacak olan karşılaşmanın biletlerinin en ucuz 340, en pahalı bilet ise 1.720 TL olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları açıklandı
Haberler / Spor
6 Aralık 2023 Çarşamba 19:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de beklenen derbi günü geldi. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin biletleri satışa çıkıyor.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre, 15. haftada oynanacak olan derbinin biletleri bugün (Çarşamba) saat 20.00'de taraftarlarla buluşacak.

Derbiye katılmak isteyen futbolseverler, biletlerini kulübün resmi internet sitesi üzerinden veya bilet satış noktalarından temin edebilecekler. En ucuz bilet 340 TL, en pahalı bilet ise 1.720 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında, 9 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın biletleri, bu akşam saat 20.00'de satışa sunulacaktır.

Başkanımız Sayın Hasan Arat ve yönetim kurulumuzun kararıyla taraftarlarımızın bu konudaki talepleri dikkate alınarak; bu maça özel derbi harici lig müsabakalarının altında bir fiyat politikası belirlenmiştir.

Fenerbahçe maçını taraftarlarımızın yaratacağı eşsiz atmosferde oynayabilmek için sabırsızlanırken; cumartesi günü Büyük Beşiktaş Taraftarı'nın tek bir koltuğu bile boş bırakmayacağına ve maç boyunca coşkusu ve desteğiyle takımımızı ateşleyeceğine inanıyoruz."

İşte derbinin bilet fiyatları:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime