Turktime

Beşiktaş, Burak ile 'Yılmayacak'

Burak Yılmaz yönetimindeki Siyah-Beyazlılar, 6'da Aboubakar'la öne geçti. Rakibine neredeyse kaleyi göstermeyen Beşiktaş, 90'da Ghezzal'ın penaltısı ile kazandı. Oyuncular taraftarlarla yeniden bütünleşti.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş, Burak ile 'Yılmayacak'
Haberler / Spor
9 Ekim 2023 Pazartesi 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BİR ÇİÇEKLE BAHAR GELMEZ

Dün ilk teknik direktörlük deneyimini galibiyetle taçlandıran Burak Yılmaz: "Beşiktaş taraftarı sever de, döver de. Taraftarlarımıza maç sonundaki sevgi gösterileri için teşekkür ederim. Ancak bir çiçekle bahar gelir mi? Gelmez tabii. A Milli Takım'da Montella'nın yardımcısı olmak için teklif aldım. Beşiktaş'ı bırakamayacağımı söyledim kendilerine. Ne kadar derlerse buradayım, 'git' dediklerinde giderim."

TARAFTAR HEP ARKAMIZDA

Siyah-Beyazlılar'ın savunmacısı Daniel Amartey, mutlu olduklarını belirterek "Beşiktaş taraftarı her zaman arkamızda. Her zaman bize destek oluyor. Bizim için önemli bir galibiyetti. Biz mutluyuz, taraftarlarımız da mutludur diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN SESLERİ

Yardımcı Antrenör Burak Yılmaz yönetiminde sahaya çıkan Beşiktaş'ta taraftarlar, Sergen Yalçın lehine tezahüratlar yaptı.

5:51

Aboubakar, Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'deki en erken golünü İstanbulspor filelerine gönderdi.

BOYNUM TUTULDU

30. dakikada sakatlanarak yerini Necip Uysal'a bırakan Eric Bailly, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi: "Sadece boynum tutuldu." Mücadelede Salih Uçan ise 70. dakikada sağ arka adelesinden sakatlandı. Yerine Demir Ege Tıknaz girdi.

GÖZLER DERBİYE ÇEVRİLDİ

Bu sezon ilk golünü atan Rachid Ghezzal, milli aranın ardından oynanacak olan G.Saray maçı için konuştu: "Lugano maçından sonra iyi bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Bugün bunu başardık. Galatasaray'ı yenmek için elimizden geleni yapacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime