Turktime

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın ilk transfer hamlesi belli oldu

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, transferde ilk hamlesini siyah beyazlı takımın eski futbolcusu Anderson Talisca için yapacağı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın ilk transfer hamlesi belli oldu
Haberler / Spor
6 Aralık 2023 Çarşamba 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın liderliğindeki yönetim, transfer sezonunda kulübün gücünü artırmak adına ilk hedeflerini belirledi. Siyah-beyazlılar, öncelikli hedef olarak Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca için tekrar adımlar atmaya hazırlanıyor.

Al Nassr'ın büyük bir yıldız arayışına yönelmesi üzerine Arat yönetimi, kulüpler arasındaki prensip anlaşmasını kullanarak Talisca'nın transferini sonuçlandırmak istiyor. Özellikle Talisca'nın Beşiktaş'a dönme isteği göz önünde bulundurularak, bu transfer için çalışmalar hız kazandı.

17 MAÇTA 7 GOL

Brezilyalı yıldızın maaş beklentileri, sponsorların devreye girmesiyle karşılanabilir bir halde gündemde yer alıyor. Bu durum, transferin gerçekleşmesinde önemli bir faktör olabilir. Talisca'nın bu sezonki performansı da transferin cazibesini artırıyor; 17 maçta 17 gol ve 2 asistle etkileyici bir performans sergilemiş durumda.

Önceki Başkan Ahmet Nur Çebi'nin girişimleri olumsuz sonuçlanmış olsa da, Arat liderliğindeki Beşiktaş yönetimi, Talisca transferi için kararlı adımlar atıyor ve bu konuda yoğun çaba harcıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime