Turktime

Beşiktaş, 23 günde 6 kritik maça çıkacak!

Beşiktaş, 23 günde 2'si UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 6 kritik maça çıkacak. Bu 6 maçlık süreçte Beşiktaş, Galatasaray ile de karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, ezeli rakibini 25 Ekim'de konuk edecek.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş, 23 günde 6 kritik maça çıkacak!
Haberler / Spor
11 Ekim 2021 Pazartesi 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sergen Yalçın ve öğrencilerini bekleyen ilk sınav, Medipol Başakşehir. Siyah-beyazlıların 15 Ekim'de başlayacağı kritik fikstürü, 6 Kasım'da Trabzonspor mücadelesi ile son bulacak.

Beşiktaş'ı, 23 günlük süreçte 2 Sporting Lizbon karşılaşması bekliyor. Siyah-beyazlılar, Portekizli rakibi ile 19 Ekim'de Vodafone Park'ta, 3 Kasım'da ise deplasmanda mücadele edecek. Bu 6 maçlık süreçte Beşiktaş, Galatasaray ile de karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, ezeli rakibini 25 Ekim'de konuk edecek.

SAKAT OYUNCULARDAN İYİ HABER

Beşiktaş'a, bu zorlu viraja girmeden önce sakatlığı bulunan oyunculardan güzel haberler geliyor. Rachid Ghezzal, Welinton, Necip Uysal ve Alex Teixeira’nın sakatlıkları tamamen geçti.

Cyle Larin ve Atiba Hutchinson, tedavileri biten diğer isimler. Francisco Montero da karantinadan çıktı. Miralem Pijanic ve Mehmet Topal'ın tedavi sürecinde ise sona gelindi. İki futbolcunun kontrollerinden sonra durumlarının iyi olması halinde takımla birlikte antrenmanlara başlayacakları belirtildi.

Siyah-beyazlılarda, Kevın N’Koudou’nun sakatlığı devam ediyor. Tedavisinin 1 hafta daha sürmesi beklenen Fransız oyuncunun durumu, Galatasaray derbisi öncesinde netleşecek. Elinden ameliyat geçiren Kenan Karaman ise Medipol Başakşehir maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime