Turktime

Bayern Münih rahat kazandı!

Almanya Ligi lideri Bayern Münih, Greuther Fürth'ü deplasmanda 3-1 yendi; şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ilk haftalardan gösterdi. Robert Lewandowski'nin inanılmaz serisi ve rekora ortak olma şansı son buldu.
ABONE OL
Abone Ol
Bayern Münih rahat kazandı!
Haberler / Spor
25 Eylül 2021 Cumartesi 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Almanya Ligi'nde lider Bayern Münih, Greuther Fürth'ü deplasmanda 3-1 yendi. Konuk ekibin gollerini Thomas Müller (10), Joshua Kimmich (31) ile Sebastian Griesbeck (kendi kalesine) attı. Bayern'de Benjamin Pavard, 48. dakikada yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Ev sahibi Fürth'ün sayısını Cedric Itten, 88. dakikada kaydetti.

LEWANDOWSKI'NİN SERİSİ SONA ERDİ
Lewandowski, bu maçı es geçerken; Fürt karşılaşmasına kadar kadar ligdeki üst üste 15 maçta gol atan Robert Lewandowski'nin inanılmaz serisi son buldu. 15 maçta 24 kez ağları havalandıran Polonyalı golcü, Almanya Ligi'nde üst üste en çok gol atma rekorunun sahibi Gerd Müller'i (16) yakalama şansını da yitirdi.

Bayern Münih, bu sezon üst üste sekiz maçta üç golden fazla atarken; takımının ilk golünü kaydeden Thomas Müller, Alman deviyle gol sayısını 218'e çıkardı ve Karl Heinz Rummenigge'yi geçerek, Gerd Müller ve Robert Lewandowski'nin ardından üçüncü sıraya yükseldi.

NAGELSMANN'IN REKORU
Sezona Borussia M'gladbach ile 1-1 kaldıktan sonraki oynadığı 5 maçı da kazanan Bayern Münih, bu karşılaşmalarda toplam 23 gol kaydetti. Bayern Teknik Direktörü Julian Nagelsman, Bundesliga'nın ilk 6 haftasında 23 gol atan ilk çalıştırıcı oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime