Turktime

Aylin Mavi'nin görüntülerinin izinsiz kullanılması baba Caner Yıldırım'ı çileden çıkardı!

Hande Erçel'in sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin görüntülerini izinsiz kullanılması baba Caner Yıldırım'ı çileden çıkardı.
ABONE OL
Abone Ol
Aylin Mavi'nin görüntülerinin izinsiz kullanılması baba Caner Yıldırım'ı çileden çıkardı!
Haberler / Magazin
29 Eylül 2022 Perşembe 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rol aldığı projelerdeki başarısının yanı sıra ailesiyle sık sık gündeme gelen Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin kanserle mücadele ettiği ortaya çıktı. Sağlık durumundan dolayı sosyal medyada gündem olan Mavi'nin görüntülerinin kullanılması aileyi sinirlendirdi.

"TEDAVİYE BAŞLADIK, GAYET İYİ"

Kızının hastalığını doğrulayan anne Gamze Erçel, "İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi'de gayet iyi" açıklamasını yaptı.


"MAVİ'NİN GÖRÜNTÜLERİNİ KULLANAN SİTELERE DAVA AÇACAĞIZ"

Sosyal medyada kızlarının duygusal fon müziği kullanarak görüntülerinin yayınlanmasına sinirlenen baba Caner Yıldırım, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sitem etti. Kızının görüntülerini izinsiz paylaşan sitelere dava açacaklarını söyleyen Yıldırım, "Bir daha ailemize ait video ve görselleri kullanarak hassas bir konu olan sağlık durumu üzerinden dramatik cümle, müzik ve editlerle kamuoyunun dikkatini çekecek videolar ve görseller ile takipçi kazanmak adına paylaşım yapan magazin sayfaları hakkında suç duyurusunda bulunacağım" ifadelerini kullandı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime