Turktime

Avcı: Sizinle gurur duyuyorum

2-0’lık Karagümrük galibiyetinin ardından soyunma odasında öğrencilerini kutlayan Abdullah Avcı, “Şampiyon olmak için sadece hücum değil, savunmayı da doğru yapmak gerekir. Bunu harika uyguladınız. Sizinle gurur duyuyorum. Çok güzel duygular yaşayacağız” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Avcı: Sizinle gurur duyuyorum
Haberler / Spor
30 Kasım 2021 Salı 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karagümrük zaferiyle Başakşehir’deki 26 maçlık kaybetmeme rekorunu egale eden Abdullah Avcı, aynı zamanda Trabzonspor’un 1995-1996 sezonundaki unutulmaz serisini de yakaladı. Trabzonspor’un hocası, 90 dakika sonrasında hem alınan skor hem de oynanan futbolun genelinden memnundu.

Soyunma odasında oyuncularını tebrik eden Avcı’nın, “Şampiyon olmak için sadece hücum değil, savunmayı da doğru yapmak gerekir. Bunu harika uyguladınız. İnanılmaz adımlar atıyorsunuz, çok büyük adımlar.Hem zihinsel, hem fiziksel... Sizden rica ediyorum, çok güzel duygular yaşayacağız. Bunu bütün hissiyatımla söylüyorum. Lütfen buna inanın. Hayatınızdan fedakârlık yapın. Hepinize teşekkürler. Sizinle gurur duyuyorum” dediği öğrenildi.

Galibiyet sonrası oyuncularına 1 gün izin veren Abdullah Avcı, bugünden itibaren Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına start verecek.


TARİHİ FARK

Geçtiğimiz sezonun 14. haftasındaTrabzonspor’un20 puanı vardı. Bu kez aynı periyotta Bordo-Mavililertam16puan fazla topladı. Esas dikkat çeken nokta ise Fırtına’nın lig yarışında rakiplerine attığı fark. En yakın takipçileri Hatay ve Konya’nın 10puan önünde bulunan Trabzonspor, Beşiktaş ’a 16, Galatasaray ’a da 14puan fark yaptı. Lig tarihinde, 14. haftalar itibarıyla zirvedeki en yüksek fark8puandı. Onu da 1999-2000’de Galatasaray ve2013- 2014’te Fenerbahçe yapmıştı. Trabzonspor, busezonki 10puanlık fark ile rekor kırdı. Ufak bir hatırlatma; Galatasaray ile Fenerbahçe8puan fark attığı söz konusu sezonlarda şampiyon olmuşlardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime