Turktime

Anneye bıçaklı saldırı

Tartıştığı oğlu ekmek bıçağıyla saldırdı! Can havliyle komşularına sığındı.
ABONE OL
Abone Ol
Anneye bıçaklı saldırı
Haberler / Güncel
17 Mayıs 2021 Pazartesi 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Adana'da 57 yaşındaki Eşe Güven oğlu ile tartışmaya başladı. Talihsiz kadın bir süre sonra oğlu tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Komşularına sığınan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Saat 06.15 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Dervişler Mahallesi 2497 Sokak'taEşe Güven ile oğlu A.G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

FARKLI YERLERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine A.G., ekmek bıçağıyla annesine saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak yarası alan Eşe Güven, komşularına sığınarak yardım istedi. A.G. olay yerinden kaçarken, devriye görevinde bulunan polis ekibi durumu fark edip, durumu 112 Acil'e bildirdi. Olay yerine sevk edilen ambulans ile hastaneye kaldırılan Eşe Güven, tedaviye alındı. Bölgede araştırma yapan polis ekibi, şüpheli A.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

DAHA ÖNCE DE AYNISINI YAPMIŞ

Psikolojik sorunları olduğu ve daha önce de annesine şiddet uyguladığı iddia edilen A.G.'nin, polis merkezindeki sorgusu sürüyor. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime