Turktime

Altun'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt: Ülkemizde korku iklimi oluşturmayı amaçlamayın!

Fahrettin Altun,"Siyasi cinayetler kaygım var. Erdoğan iktidardan gitmemek için her yolu deneyecektir" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Altun, Sorumsuz bir şekilde gündeme getirilmeye başlanan bu yalanlar üzerinden milletimizin devlete olan güveni hedef alınmaktadır. dedi
ABONE OL
Abone Ol
Altun'dan  Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt:  Ülkemizde korku iklimi oluşturmayı amaçlamayın!
Haberler / Siyaset
11 Ekim 2021 Pazartesi 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim sürecinde gerilimi yükseltmek isteyeceğini öne sürerek; “Siyasi cinayet kaygım var. ‘Başınıza neler gelecek' dedi. Açıkça tehdit ediyor” açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu’na Twitter hesabından yanıt verdi:


– Muhalefet partilerinin kimi temsilcileri ardı ardına, ülkemizde “siyasi cinayetler” olacağı iddialarını gündeme getirmektedir. Ülkemizde korku iklimi oluşturmayı amaçlayan bu tür iddiaları gündeme getirenleri, ellerindeki bilgileri savcılarımızla paylaşmaya davet ediyoruz.

– Sorumsuz bir şekilde gündeme getirilmeye başlanan bu yalanlar üzerinden milletimizin devlete olan güveni hedef alınmaktadır. Bu iddiaların temel amacı, ülkemizin milli birlik ve beraberliğini zedelemek ve toplumsal huzurumuzu bozmaktır.

FAİLİ MEÇHULLERİ ÜLKE GÜNDEMİNDEN ERDOĞAN ÇIKARDI

– Eski Türkiye'nin bakiyesi bu mesnetsiz iddiaları gündeme getirenlere hatırlatmak istiyorum: Faili meçhuller hangi dönemin ürünüydü? Faili meçhulleri ülkemizin gündeminden çıkaran Sayın Cumhurbaşkanımızdır.

FETÖ, PKK ve bunların hamileriyle yürüttüğümüz güçlü mücadele sayesinde, bu yapıların ülkemizi işgal girişimlerini engelledik. Ancak, bugün terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanların “siyasi cinayet yalanından” medet umar hale gelmesini milletimizin takdirine bırakıyoruz.

– Bazı çevreler geçmişin zihniyetini bugünlere taşımak ve yaşatmakla meşgulken, Cumhurbaşkanımız, bilim, sanayi, teknoloji, uzay çalışmaları, 2053 ve 2071 hedefleriyle geleceğin Türkiye'sini inşa etmenin mücadelesini vermeye devam etmektedir.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime