Turktime

Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması

Habertürk'te açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Teknik direktör konusunda seçim sonrası açıklama yapacağız. Seçim öncesi açıklamak çirkin." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması
Haberler / Spor
22 Haziran 2021 Salı 23:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk'te açıklamalarda bulundu. Teknik direktör arayışları hakkında konuşan Koç, "Teknik direktörde yabancı tercihi niye diye sorabilirsiniz. Benim tercihim Portekiz, Alman ekolüydü. 3'e indik. Bunu pazartesi günü seçim bittikten sonra, seçildiğimiz takdirde açıklayacağız. Favre'nin kendisiyle görüşmemiz olmadı, onu temsil eden kişiyle görüşmemiz oldu. Buraya uygun olmadığını, baskıyı seven biri olmadığını söyledi" ifadelerini kullandı. 

"Dalic benim çok arzumdu" diyen Koç, "Geçen sene çok güzel rapor hazırladı bize 40-45 sayfalık. Tavrı, hali, şekli şemali, düşünceleri, karakteristiği bize çok uyuyordu. Turnuva ertelenince olmadı. Fenerbahçe taraftarı lütfen bu algılara gelmeyin. Beşiktaş taratarı için de öyle, biz Sergen Hoca ile ilgilenmedik" ifadelerini kullandı.

Koç, şöyle konuştu:

"Yeni sezonda korakor bu işin mücadelesini vereceğiz. Bana göre ciğeri beş para etmez, bu algıları yaratan, kendisini gazeteci gören insanlarla sadece Fenerbahçe değil herkesin mücadele etmesi lazım. Bunlar futbolcuları da hakemleri de etkiliyor. Bunlardan futbolu arındırmamız lazım. Teknik direktör konusunda seçim sonrası açıklama yapacağız. Seçim öncesi açıklamak çirkin."

''BUNU HERKES UNUTUYOR''

"Bir iki tane daha hoca var ki, kimsenin laf edemeyeceği ama futbol endüstrisi ile araları o kadar açılıyor ki, geçmişte Türkiye'nin mali gücünün yeteceği hocaları bugün getiremeyiz" diyen Koç, "Herkesin bu gücü yok. Sonuçta 2-3 hoca adayımız var. Seçim sonrası açıklanır. Fenerbahçeliler rahat olsun. En iyi profili getireceğiz. Çok iyi birkaç isim var. Genç ve çok iyi hocalar var. Geldiğimiz noktada o risk alınır alınmaz. Onu da değerlendiriyoruz. Aziz Başkan ilk 6 senesinde bir şampiyonluk oldu. Bunu herkes unutuyor. Unutmayın Galatasaray, Beşiktaş 14-15 sene şampiyon olamadı" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime