Turktime

Aleyna Tilki evini değiştirdi! Hodri meydan dedi

Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel ve kardeşiyle birlikte yaşadığı sitede korku dolu bir olay yaşamıştı. Tilki yaşananların ardından evini değiştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Aleyna Tilki evini değiştirdi! Hodri meydan dedi
Haberler / Magazin
20 Ocak 2022 Perşembe 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son günlerde adı 'Uzi' lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile anılan Aleyna Tilki, takıntılı bir hayranından dert yanmıştı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda kendisi konserdeyken bir kişinin evine geldiğini ve ailesini korkuttuğunu söylemişti.

"BEN BİZZAT UĞRAŞIRIM"
"En büyük cezayı talep ediyorum!"
diyen Tilki, yaşananların ardından evini değiştirdi. Ailece bir travma yaşadıklarını belirten ve konuyla alakalı Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Aleyna Tilki, "Bu beni rahatsız edenler; evim değişti! He ama hesaplaşmak isteyen varsa direkt bana yazsın bu saatten sonra! Zaten serbest kalınıyor. Ben bizzat uğraşırım!" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda kabus gibi bir gece yaşamıştı. Takıntılı bir hayranı duvarlara atlayıp, dikenli telleri geçip, şarkıcının kapısına dayanmıştı.

Yaşadığı kabusu sosyal medyada paylaşan Tilki, "Dün gece ben konserdeyken çitlerden atlayıp, evimin bloğuna, kapı numarasına kadar öğrenip, kapıma pusu kuran sözde ‘takıntılı hayran’ kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur! Kapıma bizzat pusu kurmuştur! En büyük cezayı talep ediyorum!" şeklinde konuşmuştu.

 

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime