Turktime

Akşener'den zevzeklik yanıtı

Akşener'den "Amirallerin bildirisine neden zevzeklik dediniz?" sorusuna, "Zevzeklik, gevezelik demektir" yanıtı geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Akşener'den zevzeklik yanıtı
Haberler / Siyaset
9 Nisan 2021 Cuma 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Emekli 104 amiralin imzaladığı Montrö bildirisiyle ilgili "Zevzeklik" değerlendirmesinde bulunan İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener'e kendi partisi dahil muhalefetten ağır eleştiriler gelmişti. Bugün bir canlı yayına katılan Akşener, neden bu ifadeyi kullandığına dair "Bu konuyu çok da ciddiye almamamız gerektiğini ifade etmek istedim. Zevzeklik, gevezelik demektir" dedi.


Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen 104 amiralin imzaladığı Montrö bildirisinin yankıları sürüyor. Bildiriyle ilgili ilk değerlendirmesinde "Zevzeklik" ifadesini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kendi partisinin içinde bile büyük tepki çekerken, bugün katıldığı canlı yayında neden bu ifadeyi kullandığına dair soruya "Bu konuyu çok da ciddiye almamamız gerektiğini ifade etmek istedim" yanıtını verdi.

"MİLLİ İRADENİN MUHATTABI SİYASETTİR"

FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının konuğu olan ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Akşener, bildiriyle ilgili olarak neden "Zevzeklik" ifadesini kullandığını soran Küçükkaya'ya şu yanıtı verdi;"Bugün de diyorum ki bu bildiri yanlıştır. Bildirinin saati yanlıştır. Tavrı yanlıştır. İçinde iktidara parmak sallayacak durum yanlıştır. Ben bu konuyu çok da ciddiye almamamız gerektiğini ifade ederek bu bildiri için 'zevzeklik' dedim. Zevzeklik, gevezelik demektir. AK Parti ile mücadelenin gereği demokratik olarak siyasi zeminde sürdürülmeli. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin bu görüş bana uygun değil. Ben bu tutuma karşıyım. Milli iradenin muhattabı siyasettir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime