Turktime

Ahmet Çalık'ın hatırası Ankara'da yaşayacak

Trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık'ın hatırasını yaşatmak için kampanya başlatan MKE Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca, "Cuma günü karnelerden önce Ahmet'in hatırası için çocuklara çikolata dağıtacağız" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Ahmet Çalık'ın hatırası Ankara'da yaşayacak
Haberler / Spor
20 Ocak 2022 Perşembe 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trafik kazasında vefat eden Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık'ın hatırasını yaşatmak için sosyal medyadan kampanya başlatan MKE Ankaragücü'nün kulüp başkanı Faruk Koca, "Süper Lig ve 1. Lig'deki hemen hemen her kulübün desteğini gördük. Cuma günü karnelerden önce Ahmet'in hatırası için çocuklara çikolata dağıtacağız. Böylece Ahmet unutulmayacak ve ona dualar edilecek." dedi.

Sarı-lacivertli kulübün Ahmet Çalık'ın anısı için sosyal medyasından, "Acı kaybımız Ankara'nın gururu, örnek sporcu Ahmet Çalık adına cuma günü ilimizde belirlenen okullarda çocuklarımıza, MKE Ankaragücü Spor Kulübü olarak çikolata dağıtıyoruz. Güzel kalpli Ahmet Çalık. Saygı ve rahmetle." paylaşımına Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüplerinden büyük destek geldi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Faruk Koca, Ahmet'in vefatının tüm Türkiye'yi üzdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Sporun içinde olsun olmasın bütün çevreler Ahmet'in başına gelen talihsiz olaydan dolayı büyük bir üzüntü yaşadı. Ankara'nın evladı olarak Ankaralılar da büyük üzüntü içinde. İnsanlar yaşarken onların iyi hallerini anlamak yerine maalesef vefattan sonra anlamak gibi bir kültürümüz var. Keşke Ahmet yaşarken onun bir iyiliklerini bilmemiz ve örneklememiz lazımdı. Allah rahmet eylesin. Ailesine, Konyaspor camiasına ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum. Biz, özellikle Ahmet'in hem kişiliğiyle hem yaşadığı olayla ilgili yapılan kampanyaların kurumsal kimlikle yapılması doğru buluyoruz. Kişisel olarak hiçbir bireyi öne çıkaracak faaliyeti doğru bulmuyoruz. Kurumsal olan yapılan Ahmet'in hatıralarıyla ilgili yapacağı çalışmaları önemsiyoruz."

MKE Ankaragücü Kulübünün bu anma etkinliğinin tüm Türkiye'ye yayıldığını aktaran Koca, "Ahmet'in hatırasını yaşatmak istiyoruz. Bu projenin Türkiye'ye mal edilmesi gerektiğini düşündük. Sosyal medya paylaşımımızla Süper Lig ve 1. Lig'deki hemen hemen her kulübün desteğini gördük. Bireysel olarak da birçok iş adamının Ankaragücü'nün bu hassasiyetini dikkate aldığını gördük. Cuma günü karnelerden önce Ahmet'in hatırası için çocuklara çikolata dağıtacağız. Böylece Ahmet unutulmayacak ve ona dualar edilecek. Önemli olan iyi hatıralarla anılmaktır. İnsani ve ahlaki değerleri çok üst düzeyde olan biriydi Ahmet." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime