Turktime

Acun'un kararı geceye damga vurdu

İnisiyatifini kullanan Acun Ilıcalı, oyunu kaybeden Aleyna Kalaycıoğlu'na ailesiyle görüşme hakkı verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Acun'un kararı geceye damga vurdu
Haberler / Medya
18 Mayıs 2021 Salı 08:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan bölümünde oynanan aile ödülünü mavi takım yarışmacıları kazandı. Kaybeden kırmızı takım yarışmacılarına ise 3'er dakika aileleriyle görüşme hakkı verildi. Geçtiğimiz günlerde oyun öncesi annesi ve kardeşi Cansu ile buluştuğu anlarda herkesi gözyaşlarına boğan Aleyna için bir istisna yapacağını belirten Ilıcalı, "Cansu'nun buraya kadar gelip hayallerine kavuşmamasına gönlüm razı olmaz. Seni ödülden tam yararlandıracağım" dedi.


Survivor'da aylardır ailelerinden uzak kalan yarışmacılar, en anlamlı ödül olan 'aile ödülü' oyununda iki gün boyunca mücadele etti. Finali Dominik'ten canlı olarak yayınlanan ödül oyununu mavi takım kazandı. Oyunu kazanan mavi takım yarışmacıları, aileleriyle yemek yeme şansı elde etti. Kaybeden kırmızı takım ise aileleriyle 3'er dakikalık görüşme yapabilecek.

ALEYNA VE KARDEŞİNİN BULUŞMASI DUYGULANDIRMIŞTI

İki etaptan yapılan aile ödülü öncesi Dominik'e gelen aileleriyle görüşen yarışmacılardan kırmızı takımdan Aleyna ile kardeşi Cansu'nun buluştuğu anlar izleyicileri gözyaşlarına boğmuştu. Geçirdiği bir trafik kazası sonrasında engelli olan Cansu'nun ablası Aleyna'yla kavuştuğu anlarda hem yarışmacılar hem de izleyiciler zor anlar yaşamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime