Turktime

Acun'dan kızına anlamlı jest!

Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı. Ilıcalı, "Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal. Ablalarını örnek al" notunu yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Acun'dan kızına anlamlı jest!
Haberler / Magazin
28 Ekim 2021 Perşembe 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, Şeyma Subaşı ile evliliğinden olan kızı Melisa sekiz yaşına girdi. Kızının doğum gününü pasta keserek kutlayan Ilıcalı, birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı.

"ABLALARINI ÖRNEK AL"
Acun Ilıcalı, yaptığı paylaşımda "Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal. Ablalarını örnek al" notunu yazdı.


Banu Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda bebeği Begüm ve eşi ile verdiği pozla büyük ilgi görmüştü. Yüzü görünmeyen Begüm bebek merak konusu olmuştu. Özel hayatını basından uzak tutan ve Instagram'da sadece yakın çevresinden gelen takip isteklerini kabul eden Banu Ilıcalı'nın bebeğinin fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

"BENİM İLK GÖZ AĞRIM"

Banu Ilıcalı, Instagram hesabından kız kardeşi Yasemin ve kızı Begüm'le fotoğrafını yayınladı. Böylece Banu Ilıcalı, bebeğinin yüzünü ilk kez paylaştı. İlk kez yüzü görünen Banu Ilıcalı'nın sekiz aylık kızı Begüm'ün, 51 yaşındaki dedesi Acun Ilıcalı'ya olan benzerliği dikkat çekti.


Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde kızı Banu Ilıcalı'nın doğum gününü kutlamıştı. Kızıyla fotoğrafını yayınlayan TV8'in patronu, "Benim ilk göz ağrım, canım kızım, iyi ki doğmuşsun iyi ki benim kızım olmuşsun. Allah herkese senin gibi bir evlat nasip etsin. Nice mutlu seneleri beraber geçirelim" notunu yazmıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime