Turktime

Abdülkadir Ömür'e dev talipler!

Süper Lig'de son şampiyon Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da oyuncularına talipler çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Bordo-Mavili ekipte başarılı bir dönem geçiren Abdülkadir Ömür ile Avrupa ekipleri Roma ve Sevilla'nın ilgilendiği iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Abdülkadir Ömür'e dev talipler!
Haberler / Spor
26 Haziran 2022 Pazar 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da adı sık sık Avrupa takımlarıyla anılan Abdülkadir Ömür'ün talipleri artıyor.

İTALYAN BASINI YAZDI

TuttoMercato'da yer alan ve Fanatik'in derlediği habere göre UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ve orta sahasını yeniden inşa etmek isteyen Jose Mourinho yönetimindeki Roma, Trabzonspor forması giyen Milli futbolcu Abdülkadir Ömür ile ilgileniyor.

Bir diğer Milli futbolcu Zeki Çelik'in transferini de sonlandırmaya yakın olan İtalyan ekibi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gösterdiği başarılı performanslar ile adı Avrupa takımlarının dikkatini çeken Abdülkadir Ömür için İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın da ilgisinin bulunduğu haberin detayları arasında yer aldı.

Bordo-Mavili ekiple 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Milli futbolcu, geçtiğimiz sezon 38 maçta 7 gol ve 4 asistlik performansa imza atmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime