Turktime

AK Parti, İstanbul'da 'Artı-1 Üye' kampanyası başlattı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, YouTube üzerinden canlı yayınlanan 'Çevrimiçi İstanbul' programında 'Türkiye'nin En Büyük Ailesi Seninle Güzel' konseptiyle üye sayısı 2 milyonu aşan İstanbul'da 'Artı-1 Üye' kampanyasını başlattı.
ABONE OL
Abone Ol
AK Parti, İstanbul'da 'Artı-1 Üye' kampanyası başlattı
Haberler / Güncel
2 Ekim 2022 Pazar 17:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlara 'Artı-1 Üye' talimatı üzerine Kabaktepe, İstanbul'daki çalışmalarına başladı.

İl Başkanlığının resmi YouTube kanalından 'Çevrimiçi İstanbul' canlı yayın programını gerçekleştiren Kabaktepe, 'Türkiye'nin En Büyük Ailesi Seninle Güzel' konseptiyle üye sayısı 2 milyonu aşan İstanbul'da, tüm teşkilat mensuplarına 'Artı-1 Üye' çağrısında bulundu.

AK Parti'nin İstanbul'da 2 milyonu aşkın üyesinin olduğunu vurgulayan Kabaktepe, şunları kaydetti: "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bütün teşkilat mensuplarımıza 'Artı-1 Üye' talimatı vermiştir. Bütün dünyada AK Partimize üye olan kardeşlerimizin en az 1 üye yapmasını uygun görmüşler, bu hususta emir salık vermişlerdir. Bu noktadan sonra bizlere düşen sadece bu emri yerine getirmek değil, bu emirden hareketle maksimum sayıda üye yapmaktır. Bütün gücümüzü, bütün enerjimizi ortaya koyarak, üye sayımızı en kısa sürede, var olanın en az iki katına çıkarmak için gayret göstermektir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime