Turktime

29. İstanbul Caz Festivali başlıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, düzenlenen 29. İstanbul Caz Festivali bu hafta sonu başlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
29. İstanbul Caz Festivali  başlıyor
Haberler / Kültür
24 Haziran 2022 Cuma 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

29. İstanbul Caz Festivali; köklü festival mekanlarının yanı sıra şehrin dört bir yanına yayılmış parklarda ve +1’li Gece Gezmesi’yle, 40’a yakın konserle, bu yaz da İstanbulluları caz müziğinin efsaneleri, güncel müzik toplulukları ve popüler isimlerin yeni projeleriyle buluşturacak.

İstanbul Caz Festivali ilk hafta sonunda Beşiktaş Sanatçılar Parkı ve Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde gerçekleştireceği ücretsiz Parklarda Caz konserlerine her yaştan ziyaretçisini bekliyor.

GENÇ GRUPLARA FIRSAT TANIYOR

25 Haziran Cumartesi günü saat 18.00’da Beşiktaş Sanatçılar Parkı’ndaki Parklarda Caz konserinde İKSV’nin güncel müzik yapan genç gruplara fırsat tanıdığı Genç Caz+ finalistlerinden, Elif Çohaz Quintet, Chai Beans ve Jelly Beans’in ardından punkvari, coşkulu, şaşırtıcı müzikleriyle Botticelli Baby sahnede olacak.

26 Haziran Pazar günü Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde saat 17.45’te başlayacak Parklarda Caz konserinde ise Botticelli Baby’nin enerjik performansından önce Baturay Yarkın Trio & Nağme Yarkın ile Genç Caz+ finalistleriden Chai Moto ve Always Knows dinleyenleriyle buluşacak.

Şehrin dört bir yanına yayılacak Parklarda Caz konserleri, Karaköy Sahil Park, Şişli Habitat Parkı, Göztepe Özgürlük Parkı ve Küçükçekmece Göl Kenarı Amfi Tiyatro Sanatçılar Parkı’nda devam edecek.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime