Turktime

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçen ateist Müslüman oldu

Sosyal medya fenomeni, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki lodosun şiddetini mizah ile anlatmak için video çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten destek geldi.
ABONE OL
Abone Ol
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçen ateist Müslüman oldu
Haberler / Güncel
30 Kasım 2021 Salı 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye genelinde dünden beri etkisini sürdüren fırtına ve şiddetli rüzgar faciaya neden oldu.

Özellikle İstanbul'da lodosun hızı 130 kilometreye çıkarken kentte birçok yerde çatı uçtu, can ve mal kayıpları yaşandı.

Rüzgarın hızı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de sürücülere zor anlar yaşatırken, bir sosyal medya fenomeni de mizahla olayın şiddetini çektiği video ile anlatmaya çalıştı.

"ATEİST OLARAK GİRDİM MÜSLÜMAN ÇIKTIM"
Sosyal medya fenomeni çektiği videoda, "Motosiklet kullanan arkadaşlar, biraz evvel motosiklet ile Boğaz Köprüsü'nden geçtim. Köprüde aşırı derecede rüzgar var.  Denize uçmamak için çok çaba sarfettim. Sakın ha köprüden geçmeyin. Bakın ben ateist bir insanım, köprünün ortalarına doğru kelime-i şehadet getirdim. Köprünün sonunda la havle vela kuvvete 'sure'sini okuyordum. Köprüye ateist olarak girdim Müslüman olarak çıktım. Köprüden geçecekseniz bir daha düşünün." ifadelerini kullandı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de sosyal medya fenomeninin videosunu gerçek sanarak sosyal medya hesabından paylaştı.

"MUTLAKA SEYREDİN"

Videoyu Twitter hesabından paylaşan Gökçek, "Bugünkü fırtınada İstanbul'da köprüye ateist olarak girmiş, Müslüman olarak çıkmış. Ne mutlu. Rabbim seni kadim Müslümanlardan eylesin inşallah. Mutlaka seyredin." ifadelerini kullandı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime