Turktime

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük kriz!

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun ilk bölümünü bekleyen izleyiciler, dizinin yayınlanmadığını görünce şaşkınlığa uğradı.
ABONE OL
Abone Ol
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük kriz!
Haberler / Medya
27 Ekim 2021 Çarşamba 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Uğur Yücel oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümünü bekleyen izleyiciler kötü bir sürpriz yaşadı.

DİZİ EKRANLARA GELMEDİ

ATV'nin günlerdir tanıtımını yaptığı 'EDHO' dizisini izlemek için ekranlarının karşısına geçenler, başrolünü Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın oynadığı Baba Parası filmiyle karşılaştı. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun aktardığına göre; Yapım şirketi BVB yeni oyuncular ve eskiler için zam istedi. Kanal 'tamam' dedi ve çekimler başladı. Kanal sözleşmeyi bugün de imzalamayınca, BVB yeni bölümü teslim etmedi. ATV de 'EDHO' yerine 'Baba Parası' filmini yayınladı.


'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon son bölümünün yayınlanmamasıyla ilgili ne kanaldan ne de dizinin yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmedi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime