Turktime

'Derbiyi kazan, takımın başında kal'

İstanbulspor galibiyetiyle Burak Yılmaz'a şans doğdu. Seçim kararı alan Başkan Ahmet Nur Çebi, kısa süreç için hoca getirmek istemiyor. Galatasaray derbisinin kazanılması halinde kongreye kadar takımı Yılmaz çalıştıracak.
ABONE OL
Abone Ol
'Derbiyi kazan, takımın başında kal'
Haberler / Spor
10 Ekim 2023 Salı 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in 8. haftasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasından sonra emaneten teknik direktörlüğe geçen Yardımcı Antrenör Burak Yılmaz, ilk maçında enerjisi ve saha kenarındaki iletişimiyle, yönetimiyle tam not aldı. Genç hocanın maç sonrasında yaptığı açıklamalar da taraftardan karşılık gördü. Lugano hezimetinden sonra seçim kararı alan Başkan Ahmet Nur Çebi, Aralık ayında yapılması planlanan kongreye kadar hoca getirmek istemiyor.

YENİ HOCA GETİRMEK RİSKLİ

Siyah-Beyazlı Yönetim, kısa süre için yeni bir hoca getirmeye sıcak bakmıyor. Seçimin kaybedilmesi halinde gelecek hoca, yeni yönetimin işini güçleştirecek. Bu sebeple Yılmaz ismi iyice ön plana çıktı. İstanbulspor maçında sahaya sürdüğü kadro ve yaptığı değişikliklerle olumlu sinyaller veren Yılmaz, bir aksilik olmazsa milli aradan sonra oynanacak derbiyi görecek. Derbinin kazanılması halinde aralıktaki kongreye kadar da koltuğunu garantiye alacak.

YILMAZ'DAN 'HAZIRIM' MESAJI

İstanbulspor maçından sonra Yönetim'e "Hazırım" mesajı yollayan genç çalıştırıcı, "Maçtan önceki gece uyuyamadım. Şenol hocanın odasına, koltuğuna geçince çok tuhaf hissettim. Kal derlerse kalırım git derlerse giderim. Beşiktaş taraftarının da başımın üstünde yeri var. Başkanımız nasıl uygun görürse. Biz derbiye kadar takımı hazırlayacağız. Başkanımız gelir teşekkür ederiz der, ben de gönül koymam. Her tercihe saygım var" açıklamasını yapmıştı.

ÇEBİ ARKAMDAN KUMPAS KURDU

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi için ağır sözler kullandı: "Sonradan olma değil anadan doğma Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ı ben adliyelerden aldım. Beşiktaş başkanı kulübü küçük durumda göstermez. Ona göstermiş olduğum itibara çok pişmanım. Kumpaslar kurdu."

TAKIM HOCASIZ KALDI

Beşiktaş Basketbol Takımı'nın EuroCup A Grubu'nda bugün oynayacağı Promotey maçında rakibin hocası takımının başında olamayacak. Oğlunun düğünü için İsrail'e giden Ronen Ginzburg, orada mahsur kaldı. Durumunun iyi olduğu öğrenildi.

RIDVAN YILMAZ FELAKET TRANSFER

Rangersnews yazarı Subhankar Mondal, köşesinde Rıdvan Yılmaz transferini sert sözlerle eleştirdi: "Felaket bir transfer oldu. Ödenen para çok fazla oldu. Önümüzdeki haftalarda durumunu düzeltmezse takımdan ayrılacağına inanıyorum."

SALİH DERBİDE YOK

Beşiktaş, İstanbulspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Salih Uçan'ın uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, milli ara sonrasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

HAYATI KİTAP OLDU

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Boateng'in hayatı kitap oldu. Ünlü oyuncu, Klopp ile transfer görüşmesi yaptığını ancak transfer gerçekleşmeyince ikisinin de duygusallaşıp ağladığını anlattı. Boateng, kitapta Beşiktaş günlerinden de bahsetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime