Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YİNE SKANDAL
Talat Atilla
YAZARLAR
16 Ekim 2017 Pazartesi

YİNE SKANDAL


Kamuoyu, Ankara bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka’yı; 2400 dolarlık ayakkabısı, kaçak su kullandığı iddiaları, Seda Sayan’ın , “Botox kullanıyor” sözlerinin yanında, “İSHAL OLDUM” sözleri ile tanıyor.

Yalnızca bunlar mı?

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün fotoğrafının TBMM duvarlarından indirilmesi olayındaki baş rolü ile ayrıca tarihe geçti!

Tam 3 ay Atatürk’ü kamuoyunun önünde tartışmaya açtırdı.
Saymakla bitmez, biz finale gelelim…

Nazlıaka’nın Google’da kamuya açık yerde, poz vererek çekilmiş, oğlunu öptüğü fotoğrafa mahkeme kararı ile yasak getirdi.

Madem bu fotoğraf sakıncalı, neden poz vererek çekildin?

Madem sakıncalı değil, yıllardır Google’da duran o fotoğrafa 20 dakikada nasıl yayın yasağı getirdin?

DEMEK Kİ O FOTOĞRAFDAN UTANDINIZ? UTANMADIYSANIZ, PALDIR KÜLDÜR, SABAH KALVALTISI BİLE YAPMADAN MAHKEMEYE NEDEN KOŞTUNUZ?
UTANACAĞINIZ İŞLERİ BİR DAHA YAPMAYIN!

Nazlıaka’nın yasakçı zihniyetini hatırlarsınız, daha önce de tescillenmişti!
Atatürk’ün fotoğrafının TBMM’deki odadan indirildiğini Nazlıaka’nın gördüğünü ama aylarca sustuğunu yazmıştık.

CHP’den atılacağını anlayınca, 50 gün gündem yapan haberimiz sonrasında kaçacak yeri kalmayınca, “Adımın Aylin olduğu kadar eminim ki, Atatürk’ün fotoğrafını CHP’li Milletvekili Necati Yılmaz indirdi!” şeklinde iddiada bulunmuş, Yılmaz da bu iddiaları yalanlamıştı.

Ve bu satırların yazarına bu yazılarımdan dolayı, “BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONLARINA EL KONULSUN” talebi ile mahkemeye gitmişti.
Ve nihayetinde CHP’den ihraç edilmişti.

Nazlıaka, TBMM koridorlarında, “YARGIDAKİ GÜCÜNÜ” her fırsatta anlatan bir siyasetçidir!

Biz, yargının yalnızca gücüne değil, ADALETİNE de inanırız.

Bu yüzden Nazlıaka’nın “YARGI GÜCÜ” diyerek özel bir alana çekmeye çalıştığı olguyu bir de Hakimler Savcılar Kurulu'nun dikkatine sunacağız...
Nazlıaka ile ilgili yaşadığımız tüm mahkeme süreçlerinde bir “YARGI GÜCÜ!” olup olmadığına ADİL YARGI karar verecek...

SUSMAYACAĞIZ...
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 18 Ekim 2017 Çarşamba 08:34
Ankara'ya başkent olmanın avantajı olarak yağmurlu havalarda deniz getirme lüksünü yaşatan sayın Melih Gökçek'in siyasete veda etmesi konusunda yazı yazmaktan kaçınan ender gazetecilerden birisi, hatta en baştaki olduğunuz gerçek mi sayın Talât Atillâ? Ahmet Hakan bile konuyu çok nezih bir şekilde işlemekten kaçınmazken sizi klavye başına götürmeyen sebebi anlatırsanız aydınlanmış oluruz. Saygılar bizden efenim.
 Misafir
 18 Ekim 2017 Çarşamba 05:36
en uygun sözcüğü bulmak için aranırken aklıma "müptezel" geldi. Millî Marşımızın sözlerinin yazarı merhum MehmedAkifErsoy güzel anlatmış "müptezel"i meşhur eseri SAFAHAT'ta: "Müptezel birçok merasim; eğilip bükülmeler, yatmalar-Şaklabanlıklar, gösterişler, ardı ardına aldatmalar-Fırka, milliyet, lisan namıyla daim ayrılık-En samimi kimseler arasında ciddi açık-Enseden arslan kesilmek, cepheden yaltak kedi-Müslümanlık bizden evvel böyle bir zillet görmedi-".
 Misafir
 17 Ekim 2017 Salı 13:41
Çocukla öyle öpüşerek poz vermek neyin nesi? Evinizde ne yapıyorsanız yapın. bir de o fotoğrafı kaldırmıssınız. demek ki utandınız!
 Misafir
 17 Ekim 2017 Salı 13:40
CHP YE Yeniden dönmek için talat beyin ismini kullanmak yerine icraatlarınızla gündeme gelin. 2400 dolarlık ayakkabı, ve botox ile değil. siz Show dışında bir şey bilmez misiniz aylin nazlıaka...
 Misafir
 17 Ekim 2017 Salı 13:38
Talat bey bir ara yazdığınız, "Kemal bey beni sıkıysa partiye yeniden almasın" sözlerinin anlamını sabaha kadar çözemedim. nedir bu?
 Misafir
 17 Ekim 2017 Salı 13:37
Sansür ve yasak neden Aylin hanım için bu kadar vazgeçilmez acaba?
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime