Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PKK’nın 1,5 milyarlık (katrilyon) organize işi!
Talat Atilla
YAZARLAR
21 Şubat 2019 Perşembe

PKK’nın 1,5 milyarlık (katrilyon) organize işi!






Güvenlik güçleri, 2015 yılında PKK’nın ilk kez denediği bir terör eylem çeşidiyle yüz yüze geldi...
Yaşları çoğunlukla 14-17 arasında değişen terör örgütü sempatizanı çocuk ve gençler, güvenlik unsurlarının hareket kabiliyetini, kazdıkları bu hendeklerle engellemeye çalıştılar.
Operasyonlarda 271 terörist öldürülürken 71 güvenlik görevlisi şehit oldu. HDP’nin, 2015 Haziran seçimlerinde 82 milletvekili çıkarmasına rağmen bu hendek çukurlarını desteklemesi, seçmen kitlesindeki azalmasının da başlangıcı olmuştu.
Aldığım bilgilere göre; PKK unsurlarının hendek operasyonlarına başlamadan 1 hafta önce özellikle Nusaybin, CizreSur ve Nusaybin’de yaşayan vatandaşlara evlerini sigortalatma talimatı verdiği...
Bu talimattan sonra bazı vatandaşların 13 sigorta şirketine başvuruda bulunduğu, 7’sinin sigorta işlemlerini yapmayı kabul ettiği ortaya çıktı.
Aylarca süren terör eylemlerinden sonraki sigortalanan evlerdeki hasarın, 1,5 milyara (katrilyon) yükselince, sigorta şirketleri mahkeme giderek ödemeleri durdurma kararı aldı.
Yapılan soruşturmalarda bazı binaların farklı sigorta şirketlerine birden fazla sigorta yapıldığı, sigorta şirketlerinin çoğunun da ege ve batı bölgesinden olduğu ortaya çıktı...

Sigorta yapılan evlerin arasında daha önce yıkılan, sadece molozların kaldığı yerleşim yerleri de var...
7 sigorta şirketi, 1,5 milyarlık sigorta maliyetinin PKK’nın bir organizasyonu olduğunu...
Bunun en büyük kanıtının da, “terör eylemlerine başlanmadan 1 hafta önce sigorta müracaatında bulunulmasını” gösteriyor...
Bakalım süreç nasıl sonuçlanacak?
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 26 Şubat 2019 Salı 09:39
Muhterem Talat Abi, şu Suudilerin bizim Uygur Türklerine attığı kazığa bakarmısın? Çin'i ziyaret eden Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Pekin yönetiminin Doğu Türkistan'da inşa ettiği ve milyonlarca Uygur Türkünü asimilasyona tabi tuttuğu toplama kamplarını desteklediklerini söyledi. Nolur bişeyler yaz bu konuda, uyanmamız lazım artık .
 Misafir
 26 Şubat 2019 Salı 08:43
Talât Atilla Bey, neden acaba Sayın Reisicumhur anketlere güvenmiyor sizce? Anketçiler mi sahtekar yoksa? Öyleyse delilleriyle mahkemeye verseler de bizler de bilsek kimler sahtekar.
 Misafir
 25 Şubat 2019 Pazartesi 19:17
25/2019/06.30 tarihinde yazan kardeşim Talat abiye kızma, bekle; Kemal bey ve arkadaşları 'Kürdistanda kazanıp, Türkiye'de birilerine kaybettirirse' her şey süt liman olacak !!!!!!!!!!!!. İşsizlik biter,demokrasi gelir, 1.5 milyarcığın lafı mı olur o zaman !!!!!!!!!!!!.
 Misafir
 25 Şubat 2019 Pazartesi 06:30
sayın yazar, önemli bir konuya parmak basmış ama bugünü haber başlıkları da pek iç açıcı değil, bunlara da değinmesini beklemek haksızlık mı olur? "Üniversiteli işsiz sayısı 1 milyonu aştı ", "İmam hatipler öğrencisizlikten kapanıyor". Ha bir de MANSUR YAVAŞ ile bir söyleşi işi vardı, ne oldu o iş?
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime