Turktime

Yolsuzluğu ortaya çıkaran gazeteci öldürüldü

Gana futbolunda yaşanan yolsuzluğu ortaya çıkararak Gana Futbol Federasyonu Başkanı Kwesi Nyantakyi'ni istifa ettiren 34 yaşındaki gazeteci Ahmed Hussein-Suale, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Yolsuzluğu ortaya çıkaran gazeteci öldürüldü
Haberler / Dünya
19 Ocak 2019 Cumartesi 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gana futbolundaki yolsuzluğu ortaya çıkaran gazeteci Ahmed Hussein-Suale, Accra şehrindeki evine giderken kimliği belirsiz kişiler tarafından vurularak öldürüldü. Polis, Hussein'in göğsüne ve boynuna ateş ederek öldürüldüğünü söyledi. Ülkede basın emekçileri, olayı protesto edip gazetecilerin korunmasını istedi.

HAKEMLER ÖMÜR BOYU MEN CEZASI ALMIŞTI

Geçen sene futbolda yaşanan yolsuzluk skandalı sonrası Gana Futbol Federasyonu Başkanı istifa etmek zorunda kalmış ve çok sayıdaFederasyon yetkilisi, futbolcu ve hakem ömür boyu men cezası almıştı.



BİR MİLLETVEKİLİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLMİŞTİ

Gana Cumhurbaşkanı da cinayeti şiddetle kınayıp saldırganın adalet önüne çıkarılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Futboldaki yolsuzluğu ortaya çıkaran Ahmed Hussein-Suale, Nana Akufo Addos's partisine mensup bir milletvekili tarafından tehdit edilmişti. 34 yaşındaki gazeteci de bunun üzerine polise şikayette bulunmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime