Turktime

Yasemin Özilhan, Göcek sezonunu açtı

Sosyete dünyasının ünlü simalarından Yasemin Özilhan, bayram tatilini fırsat bilip kızları Emine ve Ela ile beraber soluğu Göcek’te aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Yasemin Özilhan, Göcek sezonunu açtı
Haberler / Magazin
16 Haziran 2018 Cumartesi 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Göcek’te demirli teknelerinde tatil yapan Yasemin Özilhan, tatil sezonunu açtı. Fit vücuduyla objektiflere yansıyan Özilhan, deniz sonrası duş alarak kızlarının yanına gitti.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özilhan’ın eşi Yasemin Özilhan, kızları Emine ve Ela ile tatil sezonunu açtı. Önceki gün Göcek’te demirli teknesinde görüntülenen sosyetik güzel, serinlemek için denize girdiği sırada kızları da annelerini tekneden izledi.

İşlerinin yoğunluğu sebebiyle bayramın ikinci günü ailesinin yanına gelecek olan İzzet Özilhan, tatil rotasını Yunan adalarına çevirecek.

Öğle sıcağında bunalan Yasemin Özilhan, serinlemek için denize girdi. Kısa süre denizde kalan Yasemin Hanım, duş aldıktan sonra teknede dinlendi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime