Turktime

Yasak Elma'da klişeye yoğun tepki

FOX TV'nin entrikalarla dolu dizisi Yasak Elma'da heyecan bitmiyor. Yasak Elma'nın 34. yeni bölüm fragmanları yayılandı. Alihan İle anlaşma gereği evlenen Ender yatağa girdi dizinin hayranları artık klişeye pes dedi!
ABONE OL
Abone Ol
Yasak Elma'da klişeye yoğun tepki
Haberler / Medya
22 Şubat 2019 Cuma 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

FOX TV ekranlarında yaklaşık 3 sezondur başarılı bir şekilde devam eden dizi Yasak Elma'da entrikalar ve aldatmalar bitmiyor. Dizinin 34. yeni bölüm fragmanları ise büyük olay oldu. Alihan ile Ender yatağa girince seyirci dizideki klişeye isyan etti.


Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizide artık Halit ile arasındaki anlaşmazlığa son veren Alihan, annesinin aşığının Halit olmadığını öğrendi.



Halit’in iş ortağı olan Tuncer’in ölümünden sonra ortaya çıkan gelişmede, Halit, ortağının kendisine bıraktığı saatin hikayesini anlattı.
Paylaş Tweetle
312

Birlikte ilk işlerinden kazandıkları parayla aynı saatten aldıkları ortaya çıkan ve Alihan’ın annesi Füsun ile Tuncer’in beraber olduklarını itiraf eden Halit, Alihan ile arasını düzeltti.


Tüm bu yaşananlardan sonra sahte bir evlilik yaptığı Ender’den boşanmak isteyen Alihan, şok bir durumla karşı karşıya kaldı. Ender belgeleri imzalamadı. Alihan’dan kolay kolay vazgeçmemeye niyetli olan Ender, ona bir oyun oynadı.


İŞLER İYİCE KARIŞTI

İçkili bir gecenin sabahında Ender’i yatağında gören Alihan, neler olduğunu bile anlamadı ama yeni bölüm tanıtımında Ender’in yatakta çekilmiş fotoğraflarının Yıldız’a ulaşmasıyla işler iyice karışacak!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime