Turktime

Türkiye'yi öve öve bitiremedi

Avustralyalı, Oscar Ödüllü Hollywood yıldızı Nicole Kidman, Kanal D Haber'e konuştu. Çekimleri biten "Destroyer" filmindeki rolünü Barbaros Tapan'a anlatan Nicole Kidman, rol için fiziksel değişimin kendisi için oldukça zorlu geçtiğini anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Türkiye'yi öve öve bitiremedi
Haberler / Magazin
17 Kasım 2018 Cumartesi 20:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kidman "Bunun için hazır ve istekliydim, yapmak istedim. Ulaşmak istediğiniz hedefler vardır ve bu yapmak istediğim bir şeydi. Bir filmde daha genç ya da daha yaşlı birini oynadığınızda onun bütün hayatını görmek ve göstermek zorundasınız. bir aktör olarak bunu oynamak çok heyecan vericiydi." dedi.

TÜRKİYE'YE ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Öte yandan Kidman Türkiye'ye olan hayranlığını da dile getirdi. Ünlü yıldız "Türkiye'yi ziyaretimde bu kadar güzel bir ülke olduğuna inanamadım. Muhteşemdi. Müziğini ve yemeklerini çok sevdim. Sanırım insanlarınız sıcak ve eğlenceli. Yeniden gelmek istiyorum ve hiç görmediğim İstanbul'u görmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime