Turktime

Turkcell, Bim ile anlaşmak istiyor

BİMcell kurulduğundan bu yana Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Ancak iddiaya göre, 1,5 milyon BİMcell abonesini transfer etmek isteyen Turkcell, bunun için BİM yetkilileri ile masaya oturdu.
ABONE OL
Abone Ol
Turkcell, Bim ile anlaşmak istiyor
Haberler / Ekonomi
23 Mart 2018 Cuma 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BİMcell kurulduğundan bu yana Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Ancak bu durumun değişeceği yönünde haberler var. İddiaya göre 1.5 milyon BİMcell abonesini transfer etmek isteyen Turkcell bunun için BİM yetkilileri ile masaya oturdu.

1,5 MİLYON ABONESİ BULUNUYOR

Geçen haftalarda BİM yönetimi BİMcell abone sayısını açıkladı. Ön ödemeli sistem (faturasız) ile hizmet veren BİMcell'in geçen yıl 200 bin yeni abone kazanarak abone sayısını 1 milyon 500'e çıkardığı bilgisi payaşıldı. Buradaki talebi gören BİM yönetiminin bir süredir faturalı hatta geçme hazırlığı yaptığını duyuyorduk. Geçen hata bu konuda önemli bir gelişme yaşandı.

TÜRK TELEKOM ALTYAPISINI KULLANIYOR

BİMcell kurulduğundan bu yana Avea (Türk Telekom) altyapısını kullanıyordu. Halen de öyle. Ancak bu durumun değişeceği yönünde haberler var. Geçen hafta Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, BİM yönetimiyle masaya oturmuş.

Turkcell tarafı 1.5 milyon BİMcell abonesini Turkcell'e tranfer etmek istiyormuş. Oldukça çetin pazarlıklar yapılıyormuş. Bunu duyan Türk Telekom üst yönetimi de BİMcell'i bırakmamak için yeni teklifler sunuyormuş. Bakalım bu pazarlık nasıl bitecek, BİMcell kimde kalacak... (Para Dergisi)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime