Turktime

Tüm kusurlardan yoksun ideal kadın

Birmingham Üniversitesi Profesörü antropolog Alice Roberts, insan vücudunda yer alan tüm evrimsel ‘kusurlardan’ yoksun ‘ideal’ kadını tanıttı.
ABONE OL
Abone Ol
Tüm kusurlardan yoksun ideal kadın
Haberler / Teknoloji
13 Haziran 2018 Çarşamba 07:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Newsweek'in haberine göre Roberts, mükemmel insanı yaratmanın bilimsel perspektiflerini anlatan belgesel için özel olarak ‘iyileştirilmiş' kadını geliştirdi.

Antropolog, kaideci evrimsel süreçlerin dışına çıkarak ‘eserinde' hayvanlar aleminin tüm en iyi özelliklerini kullanma kararını aldı.

İnsan teni yerine sürüngenlerin ultraviyoleye karşı koruyan derisini kullanan Roberts, oksijen emilimini arttırmak için kuşların solunum sistemini aldı. Kadına kanguru kesesi ve kalp krizi olasılığını azaltmak için ek arterler ekleyen bilim insanı, kulakları da yarasalardan aldı.

‘İdeal' kadının normal ayaklar yerine sahip olduğu pençeler, onu dağlara tırmanma yeteneğinden mahrum etse de koşma hızını katbekat artıracağı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime