Turktime

Trump, bombayı patlattı

2020 yılında yapılacak olan ABD başkanlığı seçimlerine daha 2 yıl varken, başkan Trump, yeniden aday olmayı düşündüğünü söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Trump, bombayı patlattı
Haberler / Dünya
16 Temmuz 2018 Pazartesi 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trump, İngiliz Mail on Sunday gazetesinde yayınlanan röportajında sağlık ya da başka bir problem olmazsa 2020’de yeniden aday olmayı düşündüğünü belirtti. Trump, kendisine karşı rakip Demokrat Parti’den güçlü bir aday çıkmayacağına inandığını da kaydetti.

Protokol ihlali

Trump, bu röportajı başkanlık uçağı Air Force One’da, tanınmış televizyoncu Piers Morgan’a verdi. ABD Başkanı, Kraliçe 2’nci Elizabeth ile olan özel görüşmesinden de bahsetti. Ancak Batı basını bu görüşme hakkında konuşmasını Trump’ın Kraliyet protokolünü bir kez daha ihlal ettiği şeklinde yorumladı. Kraliçe ile görüşmeye değinen Trump, Kraliçe’nin İngiltere’nin AB’den çıkmasını “çok karmaşık bir problem” olarak gördüğünü öne sürdü.

"Annem bu anı görmüş olsaydı"

Donald Trump eşi Melania ile birlikte Windsor Şatosu’nda Kraliçe ile görüştükleri anları da aktardı. ABD Başkanı, Kraliçe’yle görüşmeye giderken Melania’ya, “Düşünsene annem bu anı görmüş olsaydı” dediğini söyledi. Trump, merhum annesinin Kraliçe’nin hayranı olduğunu da belirtti. Morgan, Trump için özel basılmış bir kutuda tutulan M&M çikolataların olduğuna dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime