Turktime

Terim istedi, Mustafa Cengiz yapıyor

Fatih Terim'in futbolcuların maaşı ödenmiyor çıkışı üzerine Başkan Mustafa Cengiz bu konuda operasyona başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Terim istedi, Mustafa Cengiz yapıyor
Haberler / Spor
18 Şubat 2018 Pazar 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, 27 Ocak’ta 2-0 kazanılan Osmanlıspor maçı sonrası, transferle ilgili gelen bir soru üzerine, “Birkaç aydır maaşını almamış 23 kişi var takımda. Bu çocukların parası verilmeyecekse, transfer istemiyorum” diyerek, takımın huzurunun şampiyonluk çok önemli olduğunu ima etmişti. Başkan Mustafa Cengiz ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdurrahim Albayrak da bu doğrultuda Terim’in bir dediğini iki etmiyor.

PARANIN TAMAMI FUTBOLCULARA
- ÖNCELİKLE futbolcuların alacaklarını ödemeye çalışan sarı kırmızılı yönetimden Florya’ya müjdeli bir haber daha geldi... Ara transfer döneminde 16 milyon Euro’ya İngiltere’nin Stoke City takımına satılan Badou Ndiaye’nin bonservis bedelinin 2. taksiti olan 6 milyon Euro’yu hafta içi tahsil edecek olan Galatasaray yönetimi, bu parayı olduğu gibi futbol takımına dağıtacak.


DAHA ÖNCE DE ÖDEME YAPILMIŞTI
Başkanlığa geldikten sonra da futbolculara bir miktar ödeme yapan Mustafa Cengiz, böylelikle borcun önemli bir bölümünü kapatmış olacak.
Sarı kırmızılı kulübün mali durumunu düzeltmek için ekibiyle birlikte büyük çaba sarfeden başkan Cengiz, paralarını birkaç ay geriden alabilen basketbol ve voleybol şubelerindeki sporcu ve personele de ödeme yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime