Turktime

Taylor Swift, tarihi rekorunu kırdı!

Geçtiğimiz yılı müzik listelerindeki tarihi başarıları ve gelmiş geçmiş en yüksek hasılatı elde eden konser turuyla geçiren ABD'li şarkıcı Taylor Swift, yeni albümü "The Tortured Poets Department"ı dün paylaştı. Spotify tarihinde bir günde en çok dinlenen albüm ve şarkı oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Taylor Swift, tarihi rekorunu kırdı!
Haberler / Kültür
21 Nisan 2024 Pazar 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yılı müzik listelerindeki tarihi başarıları ve gelmiş geçmiş en yüksek hasılatı elde eden konser turuyla geçiren ABD'li şarkıcı Taylor Swift, yeni albümü "The Tortured Poets Department"ı dün paylaştı. Time dergisi tarafından 2023'te "Yılın Kişisi" seçilen pop yıldızı, 31 şarkılık bir "çifte albüm" yayınladı.

Rekordan rekora koşan Grammy ödüllü yıldızın yeni albümünün ilk teklisi, Post Malone ile düet yaptığı "Fortnight" şarkısı oldu. Yıllar önce "Dead Poets Society" (Ölü Ozanlar Derneği) filminde birlikte rol alan Ethan Hawke ve Josh Charles, Fortnight'ın klibinde Swift'e Post Malone ile birlikte eşlik etti.

REKORLAR KATLANIYOR
Müzik videosu YouTube'da büyük ilgi gören şarkı, Spotify'da da tarihi bir rekora imza attı. Fortnight, 25.2 milyon dinlenme ile, bir günde en çok dinlenen şarkı unvanını elde etti ve Swift'in geniş rekor tablosuna bir sayı daha kazandırdı.

Bunun yanında "The Tortured Poets Department: The Anthology" adındaki albüm de, platformda bir günde en çok dinlenen albüm unvanına erişti. Albüm sadece 24 saat içinde 313 milyon kez dinlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime